Business intelligence

Hoe staat uw bedrijf
er op dit moment voor?

Krijg inzicht in wat er goed gaat en waar het beter kan, neem beter onderbouwde beslissingen en haal meer voordeel uit beschikbare data. Verbeter uw organisatie met een slimme combinatie van IT en bedrijfskunde.

Vrijblijvend kennismaken?

Real-time inzage in de prestaties van uw bedrijf, afdelingen en mensen

Neem beter onderbouwde beslissingen, verlaag uw kosten drastisch en zet uw mensen efficiënter en effectiever in.

Door alle beschikbare data in uw organisatie te verzamelen, te filteren en op de juiste manier te verwerken, krijgt u het totaaloverzicht waar u daadwerkelijk iets aan heeft. Het resultaat van uw organisatie is direct zichtbaar.

Lig wakker van uw enthousiasme in plaats van uw zorgen

Met de data die u tot uw beschikking krijgt, kunt u uw organisatie beter gaan sturen. Het geeft de juiste richting aan. U weet weer wat er speelt binnen uw bedrijf. Het maakt u enthousiast. En u ligt eindelijk weer eens wakker uit enthousiasme en niet door de zorgen.

Einde aan de rommelige en tijdrovende Excel-sheets, lange leve een transparante organisatie.

Ondernemen in het nu.
Niet met de cijfers van gisteren

U wilt weten hoe uw bedrijf er financieel voorstaat. En dat wilt u nú weten. Sterker nog: dat dient u ook nu te weten. Niet pas nadat er aan het einde van een periode naar uw cijfers is gekeken. Toch is dit helaas de praktijk.

Onze BI Coaches brengen gegevens uit uw huidige databronnen in kaart. Denk aan klanten, verkoop, inkoop, voorraden en productie. De ICT-ers en BI Coaches van Wylance vertalen samen met u de data naar bruikbare informatie. Uw volledige organisatie wordt daarmee inzichtelijk. Op de seconde  nauwkeurig, overzichtelijk en duidelijk gepresenteerd.

En nu vooruit

Blijft u achteraf kijken wat u vorige maand niet goed deed? Of kijken we samen wat er op dit moment speelt en neemt u direct actie? Weten hoe we u kunnen helpen? Bel 013 462 8122 of

Maak vrijblijvend kennis