Workflow tools

Klaar om samen successen te behalen met een optimaal ingerichte organisatie?

Het begint met prioriteiten stellen en structuur aanbrengen.

Vrijblijvend kennismaken?

Terug naar de basis

Even terug naar de essentie van uw onderneming. Welke afdeling voert nou precies welke taken uit? Wie doet wat? Wie is er verantwoordelijk? Het is de kern van uw organisatie. Sterker nog: zonder duidelijke structuur is het einde nabij.

Met onze oplossing zorgt u er uiteindelijk voor dat uw medewerkers direct efficiënter gaan samenwerken. Dat dit leidt tot een verbetering van het resultaat zal geen verrassing zijn.

Het begint bij één knop

Uw organisatie is afhankelijk van software. Hoewel het vaak vrij logisch begon, is het in de loop der jaren een monster geworden met te veel functies. De uitwisseling tussen de verschillende softwarepakketten verloopt moeizaam of helemaal niet. Het is complex om mee te werken. En dan is het ook nog eens erg duur.

Hoe registreert u nu een lead? Waar registreert u nu gewerkte uren? Hoe autoriseert u nu een document? Wylance heeft de oplossing: één knop.

Versterk uw organisatie

Op basis van onze kennis en ervaring hebben wij zelf een product ontwikkeld dat uw organisatie slagvaardiger maakt. Door gebruik te maken van onze eigen workflow oplossing bent u in staat om de verschillende werkprocessen en communicatielijnen optimaal in te regelen. Het vertrekpunt is uw personeel en niet de techniek.

Een optimale organisatiestructuur is het uitgangspunt: de directie en bestuurders, de vertrouwelijke ondersteuningsgroep, de algemene ondersteuningsgroep, de commerciële groep en de operationele groep. Vanuit daar passen we de kunst van het weglaten toe en versterkt u direct uw organisatie.

Onze belofte

Met ons systeem worden fouten gereduceerd, kosten omlaag gebracht en de informatievoorziening geborgen. Weten hoe we u kunnen helpen? Bel 013 462 8122 of

Maak vrijblijvend kennis