TIME FOR WYLANCE

Samen de business laten excelleren.

Tijd om kennis te maken

Holacracy a new way to organise business

Tijd besparen en geld verdienen door het delen van kennis, kunde en ervaring binnen een Holocratische cirkel!

Holistisch betekent dat het beoogde resultaat groter is dan de som der delen.

De wereld verandert in een hoog tempo. Technologische ontwikkelingen laten grenzen vervagen. Het bundelen van kennis, kunde en ervaring tussen bedrijven is een must om te kunnen overleven. Wij vormen samen met onze specialisten en uw mensen een Holocratische cirkel. Een cirkel waarbinnen we samen sterk staan en waar we samen gaan werken aan een vruchtbare toekomst. 

Democratisch waarbij iedere mening telt en een vorm van waarde creëert.

De jeugd heeft de toekomst en de grijze haren beschikken over de juiste ervaring. Het hiërarchisch aansturen van afdelingen en teams is niet meer van deze tijd. Betrokkenheid wordt bereikt door iedereen te laten bijdragen aan een doel binnen een Holocratische  cirkel. Dit heeft tot gevolg dat ieder individu binnen deze cirkel gaat excelleren en daar gaat uw organisatie de vruchten van plukken.

Bij het Korps Mariniers leer je doelgericht werken. Samen met een team van specialisten krijg je uitdagende opdrachten. Niemand is belangrijker dan het team. Kracht, toewijding en verbondenheid is het credo. Mijn missie is deze gedachtengang te vertalen naar het bedrijfsleven. 

Eric Nabben

Directeur

Als marketeer valt mij op dat organisaties hun toegevoegde waarde verkeerd communiceren. Bezoekers van websites of sociale media zien vaak alleen de What en niet de Why en How. Dit is een gemiste kans. Houd focus en blijf altijd binnen de Golden Circel. Succes verzekerd!

Joost Schalken

Engagement Specialist

Techniek is een passie, zo ook de ICT. Niets is wat het lijkt en dat merk ik dagelijks in de praktijk. Via het internet krijgen bedrijven de indruk dat ICT een Piece of Cake is. Maar schijn bedriegt. Onder de motorkap gebeurt veel en een kleine fout kan al fataal aflopen.

Jeroen van de Sanden

Technisch Directeur

Het werken met mensen is leuk en uitdagend. Iedereen heeft een verleden en een passie voor de toekomst. De kunst is om het beste uit mensen naar boven te halen. Dit doe je door ze in de kracht van hun leven te zetten. De beloning: een lach op hun gezicht.

Melissa De Groot-Salas

Engagement Specialist
COMBINEER HET ENGAGEMENT PROGRAMMA MET ICT. SUCCES VERZEKERD!

Progressieve partnerships die tot de verbeelding spreken

Onze fans wereldwijd

0

Engagement projecten

0

Holocratische cirkels

0

Laat uw organisatie excelleren. Wij helpen u verder.

Wanneer gaan we beginnen?

Maak een afspraak

The proof is in the pudding

Crash Move is een mooi voorbeeld van een Holocratisch project. Samen met de ICT-ers van Wylance en de professionele hulpverleners (defensie, brandweer, ambulance, trauma en politie) is er gewerkt aan een Lifesaver platform (+app) die het verschil kan maken tussen leven en dood. 

Meer informatie over Crash Move vindt u op de website van Crash Move