IEDERE MEDEWERKER HEEFT zijn BEHOEFTE

Enable hybrid cloud solutions

ICT is voor een leek een ongrijpbaar fenomeen. Door de technische bomen het spreekwoordelijke bos zien, is voor een gemiddeld MKB niet te doen. Laat staan het maken van een weloverwogen keuze. Vaak is de prijs dan toch doorslaggevend. Niet gek, want hoe kun je een beslissing nemen over iets waar je zelf geen verstand van hebt?

Om maar met de deur in huis te vallen: er is geen universele ICT oplossing. Een medewerker in de verkoop zal veelal in de auto of op een klantlocatie werken, terwijl een productiemedewerker vaak beschikt over een vaste werkplek in een hal.

Daarom brengen we voor een geschikte ICT oplossing eerst de behoefte per medewerker in kaart. Daarbij doen we geen concessies op goed gereedschap, want dat is bezuinigen op productiviteit en kost uiteindelijk meer geld dan dat het oplevert. Wij denken in slimme software in combinatie met goede hardware, want dat maakt het werk makkelijker én het geld waard.

Wij denken met je mee
Bel vandaag nog voor advies of maak een afspraak

MET WELKE ZAKEN MOET JE REKENING HOUDEN?

Het is van belang dat je de juiste mix gaat vinden tussen de technologische wensen en het beschikbare budget. Op basis daarvan kan bepaald worden welke hardware en welke software ingezet moeten worden en waar kritieke informatie veilig wordt opgeslagen.

IEDERE WERKPLEK IS ANDERS

WAT IS VOOR JOU DE IDEALE MIX VAN DESKTOPS, LAPTOPS OF THIN CLIENTS?

Een medewerker in de buitendienst is vaak mobiel, terwijl een productiemedewerker zijn of haar werk meestal verricht op een vaste plek. Dit betekent dat de verkoopmedewerker voorzien moet worden van een laptop en een mobiele telefoon, terwijl de productiemedewerker genoeg heeft aan een thin client. 

Desktop, laptop of Thin Client

GOED GEREEDSCHAP IS HET HALVE WERK

WERK IK MET DE JUISTE SOFTWARE?

Ons devies: "kijk om de 5 jaar of je nog met de juiste software werkt." Bepaal je behoeften op basis van nieuwe trends en technologische ontwikkelingen in jouw markt en kijk welke slimme applicaties je tijd en geld gaan besparen. Een kleine verandering in de werkwijze kan je al snel een concurrentievoordeel opleveren. Net als een website of applicatie die mee gaat met de tijd. Een verouderd design of trage website/app die niet aan de verwachtingen voldoet, kost je (potentiële) klanten. 

Software

INFORMATIE IS HET NIEUWE GOUD

veiligheid en integriteit

In de online economie is data macht. Dat hoeven we IT'ers of Online Marketeers niet uit te leggen: hoe meer gebruikersinzichten we krijgen, hoe beter we hen kunnen bedienen. Gelukkig zijn er grenzen aan de verwerking van informatie, want veel data is vertrouwelijk van aard of zelfs geheim. Het lekken van data kan grote gevolgen hebben en wanneer het gaat om de persoonlijke gegevens kun je niet alleen imagoschade, maar ook een hoge boete verwachten (schending AVG). Wij bewaken het goud en zorgen ervoor dat je klanten en medewerkers erop kunnen vertrouwen dat er veilig met hun gegevens wordt omgegaan.

Hackers safety

ALLES VALT EN STAAT MET HET BIEDEN VAN GOEDE SERVICE

24/7 support en beschikbaar

Jouw ICT-omgeving moet gewoon werken. Dat is wat jij van ons mag verwachten en waarop jouw klant en medewerker jouw bedrijf beoordeeld.    

Service en support

 

Toe aan modernisering van je werkplek? 

Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze consultants. Laat je gegevens AVG-proof achter en wij nemen contact met je op.

 

Heb je haast? Dan verzoeken we je om ons te bellen tijdens kantoordagen op nummer +31 (0) 13 4628122.