WIJ ZOEKEN Collega's

Help jij mee om onze ambitie waar te maken? Iedereen met de juiste drive is welkom. 

software ontwikkelaar - UX designer - helpdesk medewerker - engineer - copywriter

OPENSTAANDE VACATURES

Wylance is een Nederlands ICT bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen, integreren en beheren van technische applicaties en hybride ICT-infrastructuren voor het MKB.

Wij zijn overtuigd van het feit dat we binnen het MKB veel toegevoegde waarde kunnen bieden, gezien onze kennis en ervaring die wij de afgelopen decennia over de gehele wereld hebben opgedaan.

Binnen Wylance zijn we continu op zoek naar talent dat zich wil ontwikkelen en zich kan inleven in de behoefte en problematiek van onze klanten.

Dus ben je op zoek naar een baan of ben je een ZZP-er? Dan ben je natuurlijk welkom om bij ons te solliciteren.

 

SOLLICITEER VANDAAG NOG

Full time 32 tot 40 uur per week

CUSTOMER CARE AGENT

Ben jij gek op social media en wil je graag klanten te woord staan zowel on- als offline? En ben je op zoek naar een uitdagende baan in de omgeving van Tilburg ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Naar vacature

Service

Full time 32 tot 40 uur per week

JUNIOR .NET DEVELOPER

Ben jij toe aan een mooie (door)start van je carrière als Software Engineer? En wil jij onderdeel uitmaken van een hecht team? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

 

Naar vacature

.Net developer

stagiaires GEZOCHT 

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde stagiaires of afstudeerders die een affiniteit hebben met techniek. Kom je uit de regio Tilburg en volg je een MBO, HBO of WO studie? Neem dan contact met ons op!

 

SOLLICITEER VANDAAG NOG

Full time 32 tot 40 uur per week

HUBSPOT MARKETEER

Wil jij klanten helpen met het verhogen van hun zichtbaarheid op het internet? En wil jij werken met Hubspot? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

 

Naar vacature

sales team

OPEN SOLLICITATIE

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Alvast bedankt voor je getoonde interesse in Wylance ICT.