Wij weten dat jij uitblinkt in wat je doet

Daarom ondersteunen wij je graag met slimme software die dat veiliger en efficiënter maakt

We weten namelijk ook dat het runnen van een business anno nu behoorlijk intensief is. Jij bent ergens goed in en klanten waarderen jouw producten en diensten. Logisch, want jouw focus ligt op zaken die jij leuk vindt om te doen. Dat is in veel gevallen niet het runnen van een ICT-afdeling of het bouwen van een site of applicatie.

Het gevolg is veelal dat de mogelijkheden van de ICT onbenut blijven. Dit staat los van het feit dat je hierdoor omzet en marge verliest. Erger nog, het kan zelfs geld gaan kosten, omdat je bijvoorbeeld de veiligheid (denk aan een datalek) niet op orde hebt en aansprakelijk wordt gesteld (AVG).

Dan wil je het goed geregeld hebben. Wij geven je de regie met eenvoudig te gebruiken ICT en Marketing software en helpen je wanneer je er zelf niet uitkomt. Neem contact op met onze consultants om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

Keep your mind cool

Jij kunt je 100% focussen op je competenties en het online ondernemen, terwijl wij de techniek en bijbehorende software voor onze rekening nemen. Zo maken we samen stappen.

We werken samen met Microsoft Office 365 - Microsoft Enterprise 365 - Citrix

HET INRICHTEN EN BEHEREN VAN Moderne werkplekken

 

We kunnen niet meer werken zonder gebruik te maken van het internet, thuis of op het werk. Een goede internetverbinding, de juiste beveiliging en het inzetten van de juiste apparatuur is maatwerk geworden.

 

Meer informatie

Slimmem Micosoft Hybride Cloud werkplek

We werken samen met Microsoft Azure - Xamarin

KRIJG DE REGIE OVER JE ICT VIA SLIMME SOFTWARE (ict HUB)

 

Werken met het juiste gereedschap bespaart tijd. Zo ook het werken met de juiste software. Een goede hub die alles aan elkaar knoopt en informatie overzichtelijk presenteert, leidt tot meer winst.

 

Meer informatie

Ontwerpen en ontwikkelen van websites

We werken samen met HubSpot - Google - LinkedIn - Facebook 

VERHOOG JE ONLINE ZICHTBAARHEID VIA ONZE ONLINE MARKETING HUB

 

De websitesocial media en zoekmachines zijn bij uitstek de kanalen om te vertellen waarom potentiële klanten met jou zaken moeten gaan doen. Jouw imago wordt beoordeeld in een paar klikken.

 

Meer informatie

Inrichten en beheren van sociale media en google seo en sea

 

waar kunnen we jou mee helpen?

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze consultants. Zij kunnen je precies vertellen waar jouw kansen liggen en hoe je deze kunt verzilveren. Laat je gegevens AVG-proof achter en wij nemen contact met je op.

 

Heb je haast? Bel dan met onze sales tijdens kantoordagen op nummer +31 (0) 13 4628122.