Managed hosting

Wij leveren onze klanten maximale beschikbaarheid, betrouwbaarheid, veiligheid en snelheid.

 

dedicated hosting - hybride hosting - webhosting - ISO 27001

 

wij zorgen voor een gerust gevoel

Honesty is the best policy

Het onderbrengen van een applicatie bij een hostingpartij is een serieuze aangelegenheid. Immers je vertrouwt jouw omgeving en data  aan een derde partij toe en dat kun je het maar beter goed geregeld hebben. 

Om maar met de deur in huis te vallen: concessies op kwaliteit doen we niet. We bieden onze klanten een veilige en betrouwbare omgeving met een uitstekende backup en uitwijkfaciliteiten voor het geval dat het onverhoopt toch mis gaat.  Zo garanderen we een zeer hoge beschikbaarheid, zijn we ISO-27001 gecertificeerd en staan we 24x7 paraat om  vragen te beantwoorden en/of problemen op te lossen. 

Wil je een applicatie onderbrengen op een eigen server en deze online toegankelijk maken voor je werknemers en/of klanten of wil je een hybride cloud-achitectuur opzetten met o.a. Microsoft 365? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen je dan wellicht helpen met zaken waar je mogelijk nooit bij hebt stilgestaan.

Wylance Icons website   (11)

Professionele ICT-engineers

Wylance Icons website   (10)

Altijd bereikbaar voor support

Wylance Icons website   (9)

Twin datacenter zonder uitval

Wylance Icons website   (8)

ISO 27001 gecertificeerd

managed hosting

Onze klanten vertrouwen ons al meer dan 20 jaar op onze kennis en expertise. 

Wij zorgen voor de juiste netwerkinfrastructuur, rekenkracht en opslag zodat jij je klanten en/of werknemers optimaalkunt bedienen.

 

Microsoft - Citrix - Cisco - Dell  - APC

Infrastructure as a Service

Kies voor de zekerheid van een betrouwbaar, veilig en schaalbaar platform. Bedrijfskritische applicaties worden door ons gehost op minimaal twee geografisch gescheiden locaties zodat we jou altijd een hoge uptime kunnen garanderen.

 

+ voorkom verlies van data (Backup)

+ geen investeringen (Apparatuur)

+ data op eigen bodem (Nederland)

Cloud

Platform as a Service

Ontwikkel je eigen applicaties op een dedicated server waarbij de onderliggende laag door onze engineers wordt beheerd. Als ontwikkelaar hoef jij je geen zorgen meer te maken over de installatie en het onderhoud van switches, servers, storage en infrastructuur.

 

+ geen zorgen over randzaken (Netwerk)

+ sneller ontwikkelen (Flexibel)

+ gericht op groei (Schaalbaar)

Fotos site Crash Move (8)

Backup as a Service

Het veiligstellen van jouw data maar ook van de netwerkomgeving is erg belangrijk. We zien echter dat het bij veel organisaties niet goed geregeld is. Helaas kom je er pas achter op het moment dat het mis gaat zoals bij een hack-aanval (ransomware) of indien er iets stuk gaat. Dus ben voorbereid en zorg ervoor dat het geregeld is.

 

+ geen dataverlies

+ geen downtime

+ geen imagoschade

Fotos site Crash Move (9)

het verschil zit in die extra stap

Ook voor vragen of advies op gebied van softwareontwikkeling of het knopen van applicaties (data) kun je bij ons terrecht. Ontzorgen noemen we dit!

Waarmee kunnen we je helpen?

Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze consultants. Zij kunnen je precies vertellen welke mogelijkheden er zijn op gebied van hosting.  ook als het gaat om een second opinion. Het gaat immers om jouw kostbare data.

Heb je haast? Dan verzoeken we je om ons te bellen tijdens kantoordagen op nummer +31 (0) 13 4628122.