Regeren is vooruit zien

Haal het maximale rendement uit jouw bedrijf via de toepassing  van moderne technieken. Zet tijd om in geld.

we zijn pas blij als jij tevreden bent

Customer service is not a department, it’s an attitude

Wylance ICT is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in on- en offline ICT-oplossingen. We bestaan al meer dan 20 jaar en zijn net als iedere kleine onderneming gestart op een zolderkamer. Letterlijk!

Directie en medewerkers bij Wylance ICT hebben een passie voor het ICT vak. Een complex vak dat voor een leek nauwelijks te begrijpen is. Wij maken er begrijpbare taal van en denken in de mogelijkheden en kansen die ICT onze klanten te bieden heeft. 

Binnen Wylance ICT heerst een no-nonsense cultuur. We zijn niet weggelegd voor de politiek, maar klanten krijgen bij ons altijd een eerlijk antwoord op hun vragen. De kernwaarden waar we voor staan zijn: integer, betrouwbaar en innovatief.

 

hoe het begon en waar we nu staan

1999

het bouwen van websites

Het bedrijf IACT Consultancy werd opgericht door Eric Nabben (huidige CEO) met als doel het ontwikkelen en beheren van websites voor het MKB. Zoals bij veel startende ondernemers het geval was, werd het kantoor ingericht op de spreekwoordelijke zolderkamer in Tilburg.

Werkplek
2002

het beheren van lokale netwerken

De behoefte bij bedrijven om hun lokale werkplek en netwerk te beheren, nam toe. Jeroen van de Sanden (huidige CTO en compagnon) werd aangesteld als netwerk specialist en de eerste LAN's (Local Area Network) werden aangelegd. 

 

Door de groei van het bedrijf werd de naam veranderd in IACT Group.

UTP kabel voor netwerken
2006

het bouwen van een datacenter

Lokale netwerken werden ondergebracht in een centraal datacenter. Door de capaciteit van een ruimte, waaronder koeling, apparatuur en beveiliging te delen met andere bedrijven, werden de operationele ICT-kosten omlaag gebracht. 

 

Door de groei en de bouw van een datacenter werd verhuisd naar een grotere locatie: de Nimrodstraat in Tilburg. 

Datacenter
2010

het behalen van ISO-27001 en NEN 7510

IT-bedrijven met een eigen datacenter nemen een behoorlijke verantwoordelijkheid als het gaat om het beschikbaar stellen en beveiligen van informatie. Wylance behaalde het ISO-certificaat en kon daarmee aantonen dat zij voldeed (en nog voldoet) aan alle eisen ten aanzien van beschikbaarheid, integriteit en veiligheid.

 

De naam IACT Group werd vervangen door Wylance, een naam die voor bedrijven makkelijker uit te spreken was. 

Security ISO 27001
2012

het ontwikkelen van eigen software

De behoefte aan nieuwe, maatwerk software nam toe, doordat er steeds meer vanuit het datacenter werd gewerkt. Oude offline applicaties werden vervangen door online applicaties. Een nieuw tijdperk was aangebroken.

 

Wylance kiest voor de ontwikkeling en het beheer van nieuwe applicaties voor het Microsoft platform, waaronder Azure en Xamarin.

Software ontwikkelen

THE PROOF IS IN THE PUDDING

WYLANCE WORDT ONDERDEEL VAN EEN NIEUW VEILIGHEIDSCONCEPT

Voor de ontwikkeling en het in bedrijf stellen van de dienst is gebruik gemaakt van: Microsoft Enterprise 365 voor het managen van alle werkplekken, Microsoft Azure en Xamarin voor het ontwikkelen en beheren van applicaties en HubSpot in combinatie met LinkedIn, Facebook, Instagram en Google voor het managen van de online aanwezigheid.

2015

Crash Move: de snelste route naar hulp

De behoefte aan het verhogen van de zelfredzaamheid onder burgers en bedrijven nam toe, mede door de druk op ons zorgstelsel en het toenemende geweld. Er werd een team samengesteld van ICT-specialisten (Wylance) en professionals die werkzaam zijn bij Defensie, politie, ambulance, brandweer en trauma. 

 

Naar Crash Move

 

 

BHV en veiligheid op locaties
2021

lancering online Marketing hub en ICT-hub

We geloven in de kracht van marketing én ICT. Daarom ontwikkelden wij naast de ICT-hub de Online Marketing hub. Dankzij deze platformen heb je zelf de regie over je ICT en Online Marketing activiteiten. Efficiënt en eenvoudig, allemaal vanuit één plek. Dat bespaart je een hoop tijd en frustratie, want alles wat je nodig hebt voor jouw online onderneming, hebben wij al voor je verzameld. 

lancering online marketing hub en ict hub

Onderdeel van ons succes worden? 

Become part of the team!

We zijn altijd op zoek naar talent. Wat we in ieder geval met elkaar gemeen moeten hebben? Jij wil je altijd verder ontwikkelen en kunt je inleven in de behoeften en problematiek van onze klanten. 

Ben je niet op zoek naar een baan, maar zoek je toffe opdrachten om je in vast te bijten? Ook als ZZP-er ben je natuurlijk welkom om bij ons te solliciteren.

 

Bekijk onze vacatures